hdz-ova kandidatkinja

Plenković potpisao za predsjedničku kandidaturu Grabar-Kitarović

23.11.2019 u 12:28

Bionic
Reading

Potporu predsjednici Republike Kolindi Grabar Kitarović na izborima za novi mandat u subotu su na zagrebačkom Cvjetnom trgu došli dati brojni ministri, a premijer Plenković izjavio je da ona ima najbolji program i iskustvo za razliku od konkurenata, i predstavlja ozbiljan i pouzdan smjer budućnosti Hrvatske

Grabar-Kitarović posjetila je danas štand na Cvjetnom trgu gdje se prikupljaju potpisi potpore njenoj predsjedničkoj kandidaturi.

Aktualna predsjednica i HDZ-ova kandidatkinja družila se s građanima i nije davala izjave za medije, a predsjednik Vlade Andrej Plenković novinarima je rekao da su reakcije građana na njezinu kandidaturu vrlo pozitivne.

"Drago mi je da je predsjednica Grabar-Kitarović već tijekom jučerašnjeg dana prikupila potrebnih 10.000 potpisa. Vidjeli ste sjajnu atmosferu tijekom njezina posjeta Zadru. To se nastavilo i danas ovdje u središtu Zagreba na Cvjetnom trgu. Ona je u dobroj formi, ima najbolji program i iskustvo za razliku od konkurenata", naglasio je.

"Mislim da predstavlja i ozbiljan i pouzdan smjer budućnosti Hrvatske na temelju postignuća koja je napravila do sada", izjavio je Plenković nakon što je svojim potpisom podržao kandidaturu Kolinde Grabar-Kitarović za novi predsjednički mandat.

  • +8
Zagreb: Grabar-Kitarović uz veliku podršku na prikupljanju potpisa za kandidaturu Izvor: Pixsell / Autor: Marin Tironi/PIXSELL