pohvalila se na facebooku

Grabar-Kitarović u jednom danu skupila 10.000 potpisa i poručila: 'U pobjedu, za vas i Domovinu'

22.11.2019 u 17:18

Bionic
Reading

Predsjednica i kandidatkinja za novi mandat Kolinda Grabar-Kitarović objavila je u petak popodne na službenome Facebook profilu da je već prikupila potrebnih 10.000 potpisa, prvog dana skupljanja potpisa za svoju predsjedničku kandidaturu.

'Upravo su mi javili s terena da smo prikupili prvih 10.000 potpisa. Nema stajanja, nastavljamo raditi, pričati s našim ljudima, do kraja, u pobjedu, za vas, za Domovinu! Vaša predsjednica', napisala je Kolinda Grabar-Kitarović iza 16 sati na Facebooku.

Grabar-Kitarović prijepodne je tijekom posjeta Zadru posjetila štand na kojemu prikupljaju potpisi za njezinu predsjedničku kandidaturu.

  • +2
Kolinda Grabar Kitarović u Zadru Izvor: Pixsell / Autor: Dino Stanin/PIXSELL

U kratkoj izjavi novinarima rekla je kako neće nagađati tko će biti u drugom krugu te pozvala sve da daju potpis za optimizam i bolju Hrvatsku.

'Pobjedu temeljim na svom programu, na boljim plaćama i radnim mjestima u Hrvatskoj, na brizi za starije sugrađane kojima treba posvetiti više pozornosti, na inovacijama, razvoju gospodarstva, razvoju demokracije, borbi protiv korupcije i mnogim drugim temama', rekla je Grabar-Kitarović.