NASILNIK IZ IVANCA

Pijan pred djecom vrijeđao i udario suprugu

02.12.2010 u 11:40

Bionic
Reading

Protiv 42-godišnjaka, koji je pod utjecajem alkohola vrijeđao dvoje djece te suprugu koju je i fizički napao, ivanečka policija podnosi kaznenu prijavu zbog nasilničkog ponašanja u obitelji te zapuštanja i zlostavljanja djeteta

Nakon dovršetka kriminalističkog istraživanja, policijski službenici Policijske postaje Ivanec osnovano sumnjaju da se 42-godišnjak sinoć oko 20.45 sati nasilnički ponašao u obitelji.

'Pod utjecajem alkohola od 2.43 g/kg vikao je i pogrdnim riječima vrijeđao svoju 39-godišnju suprugu te je fizički napao. Uhvativši je jednom rukom za lice, drugom ju je udario u lijevi dio glave i uho, zbog čega je zadobila ozljede u vidu ogrebotine lica i hematom lijevog uha. Nakon toga je otišao u drugu prostoriju kuće gdje je i dalje vrijeđao suprugu te dvoje djece u dobi od 11 i 17 godina', izvijestili su iz PU varaždinske, napominjući da je ozlijeđena odbila ponuđenu medicinsku pomoć.

Nakon policijske intervencije, nasilnik je doveden u Policijsku postaju Ivanec gdje je smješten u posebnu prostoriju za zadržavanje do prestanka djelovanja opojnog sredstva – alkohola.