Stranka BM 365

Pavičić Vukičević: Naložila sam rušenje istočne tribine Maksimira, neupotrebljiva je nakon potresa

19.03.2021 u 20:25

Bionic
Reading

Jelena Pavičić Vukičević, kandidatkinja za gradonačelnicu Zagreba (BM 365 - Stranka rada i solidarnosti) rekla je u središnjem Dnevniku HTV-a da se kandidirala za mjesto gradonačelnice nakon što je dobila mnogo e-mailova potpore.

Naglasila je da joj preminuli gradonačelnik Milan Bandić neće biti teret u kampanji. 'Kada govorimo o dobrom putu mislimo na socijalnu sigurnost i potporu svim poduzetnicima, a da li je bilo pogrešaka na tom putu, bilo je. No ja neću nastaviti s tim pogreškama zato što sada znam što je bilo pogrešno', rekla je.

To se neće ponoviti, rekla je Dnevniku HRT-a. Istaknula je da će biti mnogo iznenađenja na ovim izborima, ali da se ne mijenja tim koji pobjeđuje.

Pavičić Vukičević izjavila je i da se pomoglo s pravnom pomoći za 1.800 građana kako bi dobili pomoć iz Europske unije za sredstva. Što se tiče maksimirskog stadiona, kazala je da je naložila rušenje istočne tribine koja je nakon potresa neupotrebljiva.

'15 milijuna kuna bi koštala sanacija te tribine da može primiti gledatelje. Taj se novac može bolje utrošiti u rušenje tribine, ali jednako i u pripremu dokumentacije. Novaca ima', naglasila je Pavičić Vukičević. Istaknula je i da stranka može surađivati sa svima koji budu imali dobre projekte.