GRANIČNI PRIJELAZ PASJAK

Pali Albanci sa 10 kilograma marihuane

30.04.2011 u 18:11

Bionic
Reading

Na graničnom prijelazu Pasjak policajci su sinoć u suradnji s carinicima u jednom osobnom vozilu otkrili veću količinu opojne droge marihuane, doznajemo od glasnogovornice Policijske uprave primorsko-goranske Ankice Kolić

Kolić dodaje da je droga zaplijenjena te da je nad dvojicom stranih državljana koji su prevozili drogu u tijeku kriminalističko istraživanje.

Neslužbeno, detaljnim pretresom Opela Astre francuskih registarskih oznaka, kojim je upravljao policiji sumnjiv 22-godišnji državljanin Kosova, policajci su, po nalogu istražnog suca Županijskog suda u Rijeci, pronašli više od deset kilograma marihuane vrijedne oko 100.000 eura. S njim u vozilu bio je i 21-godišnji Albanac, a droga, prokrijumčarena s Kosova, pronađena je u plinskoj boci te u blatobranima i branicima Astre i bila je namijenjena tržištu zapadne Europe.

O detaljima, koji su već iscurili u javnost nedvojbeno iz policije, Kolić nije htjela govoriti, već će novinari, kaže, o svemu više biti obaviješteni sutra u 10 sati na izvanrednoj press konferenciji u riječkoj Carinarnici.