NOVE PROMJENE

Palfi, Pernar i Sinčić osnivaju novu stranku - Jedina opcija

11.10.2016 u 12:57

Bionic
Reading

Nastavlja se trakavica oko osnivanja nove stranke trojca Palfi, Pernar i Sinčić. Nakon što je Ministarstvo uprave odbilo registrirati političku stranku pod nazivom Živi zid - Ivan Vilibor Sinčić u Registar političkih stranaka RH živozidaši su se odlučili na novi potez

Kako neslužbeno doznaje 24 sata, u potpunoj tajnosti, bježeći od novinara, članovi i vodstvo sadašnjeg Živog zida održali su osnivačku skupštinu nove stranke.

Na skupštini se navodno pojavilo oko 180 članova Živog zida te su izglasali su da se nova stranka zove Jedina opcija. Ime jedina opcija je smislio sad već bivši supredsjednik Hrvoje Runtić koji je Živi zid napustio uz teške optužbe o samovolji, pa čak i mitu i crnim fondovima u kampanji.

24 sata navodi da novu stranku neće voditi Ivan Sinčić, niti Ivan Pernar niti Sinčićeva supruga Vladimira Palfi. Oni su u novoj stranci članovi deveteročlanog Glavnog odbora. Za čelnike Jedini opcije su izabrani studenti, članovi Živoga zida. Predsjednik je, prema neslužbenim informacijama, Tišnjanin Lovre Crvelin. Dopredsjednik je Matija Matić iz Sesveta.

Više detalja o novom potezu Živog zida možete pročitati na 24 sata