MUP SE OPRAŠTA OD IGORA KATIĆA

Ovo je mladi policajac koji je poginuo pomažući drugima

02.12.2013 u 13:22

  • +16

Teška prometna nesreća na autocesti A1

Izvor: Pixsell / Autor: Dino Stanin/PIXSELL

Bionic
Reading

Ministarstvo unutarnjih poslova oprostilo se od tragično preminulog mladog policajca iz Policijske uprave ličko-senjske Igora Katića koji je stradao u subotu pokušavajući pomoći sudionicima teške prometne nesreće na autocesti A1

In memoriam prenosimo u cijelosti:

'Igor je svojim osobnim automobilom putovao na posao u Policijsku postaju Novalja, gdje je obavljao poslove šefa smjene, kad je naišao na prometnu nesreću, te je izašao iz vozila kako bi pomogao sudionicima prometne nesreće, kojom prilikom je i sam tragično stradao, te preminuo na mjestu događaja.

Igor Katić rođen je 20.12.1984. u Gospiću. Završio je srednju školu i postao elektrotehničar. Međutim, odlučuje upisati Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac, te postaje pripadnih naših redova i u Policijskoj upravi ličko-senjskoj započinje s radom kao vježbenik 16.06.2006. godine. Nakon odrađenog vježbeničkog staža, 01.12.2007. godine raspoređen je u Policijsku postaju Novalja na radno mjesto policijskog službenika, a 25.02.2009. godine premješta se na radno mjesto šefa smjene Policijske postaje Novalja. Iza Igora ostali su roditelji i sestra.

Načelnik Policijske uprave ličko-senjske Ante Podnar u svoje osobno ime, kao i u ime svih djelatnika Policijske uprave ličko-senjske izražava najdublju i najiskreniju sućut obitelji preminulog policijskog službenika, jer ovo je težak trenutak za Ministarstvo unutarnjih poslova, izgubili smo jednog vrijednog, stručnog, odgovornog i profesionalnog policijskog službenika, koji je u predanom sedmogodišnjem radnom iskustvu pokazao iznimne ljudske i profesionalne vrijednosti.

Potpredsjednik Vlade i ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić i glavni ravnatelj policije Vlado Dominić, u svoje osobno ime, kao i u ime svih djelatnika Ministarstva unutarnjih poslova i Ravnateljstva policije, izražavaju sućut obitelji preminulog policajca.