poslala dopis

Ovo je dokaz da je panika doista uzela maha; šefica Zarazne školama: Recite roditeljima da nam ne dovode zdravu djecu

26.02.2020 u 12:42

Bionic
Reading

Koliko je panika oko koronavirusa u Hrvatskoj uzela maha, dokazuje dopis koji su ravnatelji škola dobili od Alemke Markotić, ravnateljice Klinike za infektivne bolesti dr. Fran Mihaljević

Dopis je jučer upućen ravnateljima škola na zagrebačkom području. U njemu Markotić moli da se roditelji obavijeste da ne vode zdravu djecu na preglede i testiranje na koronavirus u Kliniku za infektivne bolesti dr. Fran Mihaljević.

'U Klinici za infektivne bolesti dr. Fran Mihaljević ne postoji epidemiolog koji je zadužen za pregledavanje djece niti se rade testovi na novi koronavirus u zdravih osoba jer su u osoba koje nemaju simptome testovi negativni.

  • +3
Klinika za infektivne bolesti dr. Fran Mihaljević, u kojoj se nalazi pacijent zaražen koronavirusom Izvor: Cropix / Autor: Boris Kovacev / CROPIX

Molim Vas da ovu informaciju podijelite s ravnateljima škola, s obzirom na to da imamo dosta upita roditelja koji su dobili informaciju da se ovi pregledi i testovi obavljaju u Klinici za infektivne bolesti dr. Fran Mihaljević, Zagreb', piše Markotić.

Ovu su obavijest pojedine škole stavile na svoje stranice na Facebooku.

Ovo su preventivne mjere koje možete poduzeti za zaštitu od koronavirusa: