NE'Š TI MENI!

Ovisnik o igrama izgurao djevojku s ceste!

12.10.2010 u 16:06

Bionic
Reading

Mnogi igrači jako teško prihvaćaju činjenicu da osim igranja postoji i 'onaj drugi život'. Ovo je jedan od njih

Ako gledamo presjek svjetske igračke populacije, skoro smo u potpunosti uvjereni da je barem 30 posto njih na jedan ili drugi način ovisno o igrama. Mnogi prolaze kroz krizu ako im se oduzme omiljeni naslov. Drugi očajnički počnu oponašati igre u stvarnosti. Treći, kao glavni junak našeg teksta, sjednu za volan i izguraju djevojčin auto s ceste zato što im je uzela Playstation 3.

 

IH MUS ŠPILEEEEN!

 

Ovakva idilična svakodnevna situacija desila se u Pasadeni, a real life  Postal Guy nosi ime Darren Suchon. Ovaj romantičan i poprilično prizemljen momak zapeo je za oko svojoj curi nakon što već dosta dugo nije ustao od svoje omiljene konzole i, za promjenu, pokušao pronaći posao.

 

Njegova draga odlučila se za radikalni potez. Za vrijeme kada je Darren spavao (oko 11 sati ujutro, vjerojatno), ušuljala se u sobu, iskopčala Playstation 3 te ga uzela sa sobom na posao (kako bi, kao što smo već rekli, natjerala ljenčinu da pokuša pronaći neku formu zaposlenja osim skupljanja trofeja).

 

I tako, kad se junačina probudila, ustanovila je da joj spolovilo (Playstation 3) nedostaje. Sjeo je u auto i telefonom pitao curu gdje mu je konzola. Nakon što je ustanovio što je napravila, stisnuo je po gasu te, kao pravi znalac i maher u GTA serijalu, doslovno nabio njezin auto i izgurao ga sa ceste.

 

Motaj, majke ti gi spalim!

 

Neposredno nakon toga uhapšen je, te se trenutno tereti za osam trofe..., bože mene, kazni. Njegova obrana glasila je: Samo sam htio da mi vrati Playstation. Nikad joj ne bih naudio. Pa, mislim... Tko je glupači kriv što nije pojačala rear armor na autu u chase misiji...

 

Da se na ovo ugledala, Darrenova cura stigla bi na posao u komadu.