PODSTRANA KRAJ SPLITA

Otvoreno klizalište uz plažu hotela Le Meridien Lav

17.12.2013 u 21:42

PODSTRANA KRAJ SPLITA

Izvor: tportal.hr / Autor: Leo Nikolić

Bionic
Reading

Općina Podstrana kraj Splita u nedjelju je prvi put dobila svoje klizalište na ledu. Zatvoreno klizalište koje će biti otvoreno do 15. siječnja iduće godine smješteno je na terasi hotela Le Meridien Lav

Klizalište je rezultat suradnje općine Podstrana s hotelom najviše kategorije Le Meridien Lav koji je teritorijalno u okviru te općine u splitskom predgrađu. Direktor hotela Arnoud Zaalberg koji je Nizozemac je istaknuo da su njemu led i klizanje vezani uz božićne i novogodišnje praznike, pa mu je bilo zadovoljstvo u suradnji s čelnicima općine Podstrana organizirati manifestaciju pod naslovom Božićna bajka.

Naravno, djeca i mladi prije svega iz Podstrane, ali i iz Splita su objeručke prihvatili mogućnost da se okušaju na ledu samo dvadesetak metara od plaže ispred hotela, pa je to jedinstveno klizalište s pogledom na more, plažu i obližnji zaljev ispred Stobreča. Klizalište je veličine 200 kvadratnih metara, a blizu je i kavana s toplim napicima te male prodavaonice novogodišnjih ukrasa i tradicionalnih suvenira.