ČUDO NEVIĐENO

Otočac: Mazdom na željeznički nadvožnjak visok šest metara

12.11.2015 u 09:59

  • +4

Mazdom na željeznički nadvožnjak

Izvor: tportal.hr / Autor: Dražen Prša

Bionic
Reading

Da su čuda moguća i da ništa u današnje vrijeme nije nemoguće, mogli smo se uvjeriti u srijedu oko 16 sati u Ramljanima, nedaleko od Otočca

Tamošnji stanovnici ostali su u čudu kada su ugledali Mazdu 626 na željezničkom nadvožnjaku visokom šest metara, popriječenoj preko željezničke pruge. Razmišljanja, razne kombinacije i dosjetke nisu mogle rasvijetliti (ne)spretnost 62-godišnjeg vozača Mazde koji je uspio izvesti ovu vratolomiju ostavši pritom bez ogrebotine, a ni auto nije značajnije oštećen.

Vozač Mazde upravljao je iz pravca Otočca te je dolaskom iz zavoja trebao proći kroz željeznički tunel, no po svemu sudeći promašio je ulaz u tunel te se pod neobjašnjivim okolnostima našao na vrhu željezničkog nadvožnjaka, zaglavljen preko željezničke pruge.

Sreća je i ta što vlakovi u tom trenutku nisu prometovali, jer u suprotnom nesreća bi mogla biti nesaglediva. Uz pomoć teške dizalice auto vuče Lončar, Mazda je uklonjena s nadvožnjaka, a stanovnici Ramljana s nevjericom su komentirati kako je i na koji način vozilo moglo završiti na visokom nadvožnjaku.