Opako zgodna Iva Mihalić u najnovijoj Robi

Opako zgodna Iva Mihalić u najnovijoj Robi

04.01.2012 u 10:12

Bionic
Reading

Roba je jedan od mojih najdražih hrvatskih fashion labela iako u svom ormaru nemam nijedan njihov komad robe. No mislim da će se to uskoro promijeniti

Otkad je Branka Šćepanović otvorila svoj dućan u centru Zagreba, spremam se izdvojiti za nešto iz njihove uvijek odlične ponude u kojoj trenutačno dominiraju predivne haljinice izrađene od najmekše kože. A prva ih je imala čast isprobati opako zgodna i isto tako talentirana glumica Iva Mihalić.

Iva Mihalić 2012. dočekala je u zagrljaju najnovijih, najmekših i najzavodljivijih komada ROBE TO.DIE.FOR, pomno biranih u zagrebačkom ROBA Storeu.

Haljinice nose potpis koketnog, mladog talijanskog brenda Vivetta, a na fotografijama Andrije Zelmanovića kombinirane su s fantastičnim komadima nakita Calourette

Konačni izbor za novogodišnji tulum pao je na crnu, na prsima i leđima delikatno razrezanu crnu kožnu haljinu, izvanredno mekanu koja pri dodiru u sjećanje priziva najmekši baršun ili svilu.


Photo: Andrija Zelmanović

Poznata po svojim bravuroznim ulogama u kazalištu i na filmu, ali i po nepogrešivom instinktu za novo i drugačije, Iva Mihalić zvijezda je čijim se dosadašnjim uspjesima i budućim ulogama jako veselimo. Ako još niste pogledali 'Ćaću', najnoviji uradak našeg proslavljenog redatelja Dalibora Matanića, u kojem su Iva i njezina kolegica Judita Franković ostvarile odlične uloge, krajnje je vrijeme da to uradite.

Roba Store, nakon kratkog novogodišnjeg odmora, uskoro ponovno otvara svoja vrata. Nadam se da će nas iznenaditi nekim sniženjem, jer vjerujem da ste se i vi, poput mene, dobrano istrošili ovih dana.