PUNE RUKE POSLA ZA SLUŽBE

Oluja pogodila cijelu Hrvatsku, evo gdje je bilo najgore

26.06.2017 u 07:04

  • +2

Oluja u Novom Zagrebu

Autor: Davor Puklavec/PIXSELL

Bionic
Reading

Ured za upravljanje u hitnim situacijama Grada Zagreba u nedjelju navečer je izvijestio kako je zbog današnjeg olujnog nevremena na području Grada obavljeno 60-tak intervencija vatrogasaca koji su i dalje na terenu zbog uklanjanja stabala i ispumpavanja voda

Nedjeljno olujno nevrijeme na području Grada Zagreba najviše je pogodilo dijelove Botinca, Dugava, Utrina, Trokuta, Novog Zagreba, Laništa i Svete Klare, priopćili su iz Ureda.

Također navode kako je obavljeno 60- ak intervencija Javne vatrogasne postrojbe Grada Zagreba i DVD-a koji su i dalje na terenu zbog uklanjanja stabala i ispumpavanja voda.

"Ured za upravljanje u hitnim situacijama moli građane za strpljenje i razumijevanje jer će sve biti uklonjeno u najkraćem mogućem roku", poručuju iz Ureda.

  • +27
Olujno nevrijeme rušilo stabla u Novom Zagrebu Izvor: Cropix / Autor: Krajac Damir / CROPIX

Jako nevrijeme u poslijepodnevnim i večernjim satima zahvatilo je gotovo cijelu zemlju. Osijek, Zadar i Zagreb pogodio je snažan pljusak, Hrvatsku Kostajnicu i Zagorje tuča, dok je u Istri vjetar čupao stabla.

Nevrijeme je pogodilo i Kvarner, gdje je zabilježen i smrtni slučaj - 65-godišnjak se utopio na Krku nakon prevrtanja barke. Oluju su osjetile i zvanice na Pantovčaku, gdje se održavao svečani prijem povodom Dana državnosti, a o tome više čitajte u posebnoj vijesti