JOŠ JEDNOM U NIZU

Odgođen Max Payne 3

18.01.2012 u 08:51

Bionic
Reading

Izlazak dugo iščekivanog Max Paynea 3 odgođen je s ožujka na svibanj

Max Payne 3 jedna je od najiščekivanijih igara godine, ali i igra čiji je razvoj ispunjen problemima. Prvotno se na tržištu trebala pojaviti još krajem 2009. godine, no otada pa sve do prve polovice 2011. godine bilo je potpuno nejasno je li igra još u razvoju ili je projekt obustavljen.

 

Najavljeni datum izlaska sve do jučer bio je ožujak, no Rockstar i Take Two objavili su da se on odgađa do svibnja. 'Ova kratka odgoda osigurat će to da Max Payne 3 bude najbolje moguće iskustvo, što se od naše kompanije i očekuje', izjavio je šef Take Twoa Strauss Zelnick za Business Wire. 'Max Payne 3 bit će jedno od naših najboljih izdanja dosad i uvjereni smo da će svi još jednom biti oduševljeni sposobnošću Rockstara da podigne interaktivnu zabavu na višu razinu.'

 

Ovim potezom izlazak Max Paynea 3 prebačen je sa 2012. na fiskalnu 2013. godinu koja traje od travnja ove godine do ožujka 2013, zbog čega će Take Two najvjerojatnije fiskalnu 2012. godinu završiti s gubitkom. Očekuje se da će zarada Max Paynea 3 iznositi između 210 i 230 milijuna američkih dolara.

 

'Odgodom izlaska Max Paynea 3 za mjesec svibanj naš bogati line up nadolazećih igara za 2013. još je bogatiji, a uključuje BioShock Infinite, Borderlands 2, Spec Ops: The Line, XCOM, XCOM: Enemy Unknown i još nekoliko naslova koje ćemo najaviti tijekom godine', zaključio je Zelnick.