ALKOHOL KUMOVAO POGIBIJI

Odbačena pod šleper pa poginula

15.01.2011 u 09:23

Bionic
Reading

Od siline udara automobil nesretne vozačice završio je pod šleperom varaždinskih registracijskih oznaka koji je namjeravala propustiti te je došlo do još jednog sudara u kojemu je žena na mjestu poginula

Sinoć je u teškoj prometnoj nesreći na državnoj cesti D2 u Kladarama kod Pitomače poginula S. M. (39) iz Kloštra Podravskog.

Dok je u svom Golfu na raskrižju propuštala kamion iz suprotnog smjera da bi skrenula ulijevo, na nju je u svom vozilu naletio pijani D. P (28) s virovitičkoga područja. Od siline udara automobil nesretne vozačice završio je pod šleperom varaždinskih registracijskih oznaka koji je namjeravala propustiti te je došlo do još jednog sudara u kojemu je žena na mjestu poginula. Iz potpuno smrskanog automobila izvukli su je virovitički vatrogasci.

Vozač koji je uzrokovao prometnu nesreću zadobio je prijelom stopala desne noge, dok je njegov suputnik S. Đ. (28) zadobio lakše tjelesne ozljede.

Prema policijskom priopćenju, vozaču koji je prouzročio prometnu nesreću izmjerena je koncentracija alkohola u krvi od 0,95 promila.