PRIJAVILA JE SESTRA

Odbačena optužba: Severina nije kriva za obiteljsko nasilje

20.06.2023 u 15:23

Bionic
Reading

Općinsko državno odvjetništvo u Splitu odbacilo je kaznenu prijavu protiv Severine Vučković

Severina Vučković je od Općinskog državnog odvjetništva u Splitu dobila obavijest da je 5. lipnja 2023.g. odbačena kaznena prijava protiv nje.

Da podsjetimo, zagrebačka policija privela je u kolovozu 2022. pjevačicu Severinu Vučković u Zagrebu. Uhićenje je uslijedilo, kako doznaje Jutarnji list, nakon što su od splitskih kolega dobili zahtjev za njezinim privođenjem za potrebe kriminalističkog istraživanja.

Povod svemu i raspisivanju potrage je neprimjerena prepirka od utorka u splitskom domu majke poznate pjevačice. Prema prijavi sestre Marijane, pjevačica se navodno okomila na nju i to pred njihovom majkom. Bilo je to pod okriljem noći, jedan sat poslije ponoći kada se iz stana orila buka. Njih dvije su se navodno, prijavila je Marijana policiji, žestoko hrvale i šamarale, i to doslovno po cijelom stanu.

Obavijest o odbačenoj kaznenoj prijavi protiv Severine Vučković donosimo u cijelosti.

U kaznenom predmetu gornjeg poslovnog broja protiv Severine Vučković zbog kaznenog djela tjelesne ozljede iz čl. 117. st. 2. Kaznenog zakona, a vezano za vaše traženje iz dopisa od 15. svibnja 2023., obavještavam Vas sukladno čl. 206. st. 3. Zakona o kaznenom postupku da je ovo državno odvjetništvo 5. lipnja 2023. nakon dovršetka istraživanja donijelo rješenje o odbadaju kaznene prijave protiv Severine Vučković zbog navedenog kaznenog djela i to na temelju čl. 206. st. 1. t. 4. Zakona o kaznenom postupku budući nakon provedenog istraživanja nema osnovane sumnje da je imenovana podinila prijavljeno kazneno djelo.

  • +7
Severina Izvor: Pixsell / Autor: Damir Spehar/PIXSELL