FASHION GURU

Sevka u najkraćoj haljinici koju je pronašla pokazala dobro utrenirano tijelo i duge noge

  • 19.06.2023 u 12:17

  • Bionic
    Reading

    Popularna Splićanka održala je koncert na bjelovarskoj Terezijani i raspametila publiku, što hitovima, a što senzacionalnim izgledom

    Naša Seve nacionale krenula je s promocijom, album joj uskoro izlazi, a prvi singlovi prštat će po stanicama već krajem mjeseca. Ovaj vikend počastila je goste Terezijane svojim nastupom, a u čemu drugom nego u najkraćoj haljinici koju je pronašla.

    Versaceov minjak bio je dovoljno veselih boja, a opet dovoljno zatvoren, no ipak taman toliko kratak da privuče pozornost - svi su gledali hoće li joj se haljina u silnom skakutanju podići još malo da izazove skandal neslućenih razmjera.

    Izvor: Pixsell / Autor: Damir Spehar/PIXSELL

    Ovaj se vikend samo postavljalo pitanje koje boje gaćica nosi Severina i hoće li naši dati gol Španjolcima. Zar mi nismo sretan narod, taman za Ligu nacija? No na kraju se nije dogodilo ni jedno ni drugo, niti smo vidjeli gaćice niti smo vidjeli gol.

    Vidjeli smo samo dobro utrenirano tijelo i duge noge, a u ovoj haljini, koja me podsjeća na zlatno doba Versacea, ona zaista izgleda super. Ma što god rekli, Sevka je i dalje No 1.

    • +7
    Severina Izvor: Pixsell / Autor: Damir Spehar/PIXSELL

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.