TAKO JOJ DOBRO STOJI

Kakva figura: Severina mikro minicom istaknula duge noge

18.06.2023 u 11:32

Bionic
Reading

Splitska pjevačica sinoć je održala koncert u Bjelovaru, na najvećoj gradskoj pučkoj manifestaciji Terezijani, za koji je odabrala haljinu s potpisom Versacea koja je istaknula njezine vitke i savršeno oblikovane noge

Nedavno je na torti puhnula u 51 svjećicu, no Severini te godine nitko ne bi dao. Dapače, na izgledu joj mogu pozavidjeti i upola mlađe djevojke, jer splitska pjevačica o svojoj liniji itekako brine.

To je pokazala i na sinoćnjem koncertu, gdje nije stala plesati i skakati po pozornici, iako je na nogama imala bijele salonke s visokom, tankom potpeticom.

  • +7
Severina Izvor: Pixsell / Autor: Damir Spehar/PIXSELL

Neumorna splitska pjevačica oduševila je sve pojavivši se u mini haljini s potpisom Versace Jeans Couture. Riječ je o mini haljini dugih rukava s izrezom s prednje strane, ali i atraktivnim otvorom na leđima te printom ruža po cijeloj površini. Haljina se na službenoj stranici Versacea može kupiti za 445 eura.

Kombinaciju je zaokružila raspuštenom ravnom kosom te crvenim ružem koji se sjajno uklopio uz ovaj cvjetni print. 

Kada je riječ o nastupima, Severina nikada i ništa ne prepušta slučaju, a o njezinim se modnim kombinacijama, uvijek pomno osmišljenima, uvijek priča još i danima. Biti će tako, sigurni smo, i ovoga puta.