'm' tamo, 'm' vamo

Novak Srzić: Makarsku sam Mozambikom namjerno zamjenila

05.06.2020 u 20:30

Bionic
Reading

S inovativnim pristupom turističkoj promociji u Hrvatskoj se istaknula nekadašnja televizijska novinarka i urednica, danas direktorica Turističke zajednice Makarske Hloverka Novak Srzić. Fotografijom jedne mozambičke plaže reklamirala je Makarsku rivijeru i društvene mreže su preplavili komentari. Direktorica TZ Grada Makarske Hloverka Novak Srzić tvrdi da je sve napravila namjerno

"Usprkos antifa kaosima i svim virusima. Ljepote prirode ostaju trajne i ljekovite. Makarska rivijera" napisala je direktorica makarske turističke zajednice Hloverka Novak Srzić na Facebooku ispod slike jedne plaže iz Mozambika.

Tvrdi da je sve napravila namjerno.

'Naravno da sam napravila. Tako se radi. Tako se treba raditi", rekla je direktorica TZ Grada Makarske Hloverka Novak Srzić.

Novak Srzić, koja priprema otvaranje turističkog posjetiteljskog centra gdje će predočiti turistima i silnu buru u Podbiokovlju, ova bura nimalo ne smeta. Dapače.

"Zgodno je ovo ispalo kao PR za Makarsku. Jer svojedobno, da Vas podsjetim, Turistička zajednica Njemačke je recimo objavljivala tu plažu Mozambika, onda bi postavili njemačku plažu i rekli i mi imamo ovo.

Tako da ta prekrasna slika mozambijske plaže, ja sam usporedila s nekim našim plažama, recimo ispod Hotela Dalmacije. Drago mi je da je Makarska na naslovnicama svih medija, dobar PR za makarski turizam i drago mi je da ste u našem gradu", rekla je Novak Srzić za RTL.