UVRNUTO NADMETANJE

Nova igra autora Zeno Clasha

18.10.2010 u 10:00

Bionic
Reading

ACE Team je objavio još detalja o njihovom novom projektu pod imenom Rock of Ages

Kada se pojavio početkom 2009. godine, Zeno Clash je oduševio i publiku i kritiku svojim uvrnutim dizajnom i pričom te dobio brojne nagrade i priznanja. Nezavisni čileanski studio ACE Team igru je napravio na temelju Valveovog Source enginea, a igru je na kraju i izdao Valve.

 

Potaknuti uspjehom, ACE Team nastavili su rad na Zeno Clash 2, ali i na novom projektu pod imenom Rock of Ages koji je temeljen na vrlo jednostavnom konceptu. Naime, u igri će se sukobljavati dvije strane na način da obje grade vlastite obrambene zidine, ali i da pomoću ogromnog kamena pokušavaju srušiti protivničke. Možda zvuči banalno, no sigurni smo da će biti vrlo zarazno i da će mnogi provesti noći u građenju zidina i nadmudrivanju protivnika.

 

Kao i Zeno Clash, i Rock of Ages se ističe svojim nevjerojatno lijepim i upečatljivim vizualijama, a u svemu prevladavaju jesenske boje i krajolik... Možda Italije, a setting će se u singleplayeru mijenjati kroz različita umjetnička razdoblja poput romanticizma, renesanse, rokokoa i gotike.

Rock of Ages je najavljen za proljeće 2011. godine, i to za PC, PS3 i Xbox 360. Našu recenziju uvrnutog Zeno Clasha pogledajte ovdje.

 

Rock of Ages trailer