ZADARSKI BEDEMI

Norvežanin pao s 13,5 metara visine, bori se za život

29.07.2013 u 10:51

Bionic
Reading

Pored oštećenog automobila na parkingu u Ulici Krešimira Ćosića u Zadru u nedjelju ujutro poslije 4 sata pronađen je teško ozlijeđeni mladić koji je s ozljedama opasnim po život prevezen u Opću bolnicu Zadar, javlja portal 057info.

Prema svemu sudeći pao je s bedema, s visine od 13,5 metara na automobil marke Peugeot zadarskih registarskih oznaka te na asfalt.

Prema dokumentima koji su pronađeni kod njega radi se o 24-godišnjem državljaninu Norveške koji je prije Zadra boravio na splitskom području. Razlozi zbog kojih je mladić pao s bedema još uvijek se utvrđuju, a njegov nestanak još nije prijavljen. Elis Žodan, glasnogovornik PU zadarske izjavio je kako je istraživanje događaja još uvijek u tijeku još u tijeku.

Mladiću je u besvjesnom stanju. Dolaskom u bolnicu izvađena mu krv te će se potražiti tragovi alkohola i opojnih sredstava. Policija je kod njega pronašla dokumente. Zasad nitko nije prijavio njegov nestanak.

U posljednjih godinu dana ovo je četvrta slična nesreća u Zadru. Prošlog ljeta s bedema je pala 25-godišnja Britanka, u prosincu 2012. godine 16-godišnjak koji je na zidiću s društvom ispijao alkohol, a u veljači ove godine zadarska studentica koja je ozlijedila kralježnicu.