specifična lokacija

Ništa od dočeka Nove godine u Karlovcu: Primorani smo otkazati nakon uputa Zavoda za javno zdravstvo

30.12.2021 u 14:09

Bionic
Reading

Nakon pristiglih uputa Zavoda za javno zdravstvo Karlovačke županije primorani smo isti otkazati doček Nove godine u Glazbenom paviljonu, obavijestili su iz Grada Karlovca

Ovakvoj odluci, navode iz Grada Karlovca, prethodi niz najnovijih preporuka koje nisu u mogućnosti provesti s obzirom na specifičnost lokacije održavanja dočeka Nove godine.

'Zdravlje naših građana na prvom je mjestu unatoč svim do sada uloženim naporima i želji da se održi organizirani doček Nove godine.

Gradska uprava i cijeli gradski sustav od samog početka pandemije izazvane koronavirusom sustavno i odgovorno provodi sve epidemiološke mjere s ciljem funkcioniranja sustava i očuvanja zdravlja sviju.', poručuju iz Grada Karlovca.

U novogodišnjoj noći glazbeni program trajat će do 20 sati na Glazbenom paviljonu uz vokalne glazbene zvijezde Blac&White, dok će ugostiteljska ponuda biti dostupna u vremenu do 1 sat. 

U Novu godinu Karlovčani će ući s tradicionalnim novogodišnjim vatrometom uz prigodnu glazbu s razglasa.

Gradonačelnik Damir Mandić poziva sve sugrađane i posjetitelje grada da čuvaju svoje zdravlje i misle na druge u ovim izazovnim vremenima.

'Iza nas je godina obilježena pandemijom, godina izazova i neizvjesnosti. Neka Vam Nova godina donese ispunjenje svih osobnih želja, radost i mir, a ponajprije zdravlje.

Drage Karlovčanke i Karlovčani, sretna nova 2022. godina!', poručio je karlovački gradonačelnik