Nije Gangnam nego Balkan style!!!

Nije Gangnam nego Balkan style!!!

15.11.2012 u 07:19

Bionic
Reading

Uz par poteza kistom povrh gornje usnice počela sam nalikovati muškarcu, a nakon nekoliko čaša đina, Balkancu

Još jučer sam pisala o najvažnijoj muškarčevoj dodatnoj opremi. I nije ono što mislite (to spada u standardnu) već busen povrh gornje usne ilitiga brk. Vi koji ste propustili post, u povodu svjetske akcije Movember, o najpoznatijim svjetskim, ali i hrvatskim brcima, još ga možete pročitati ovdje

Photosession koji upravo gledate nije nastao iz nikakvog posebnog povoda nego iz čiste zabave jedne ranojesenske barcelonske noći, u stanu moje prijateljice Andrine, u društvu starog dobrog Beeffeater gina (s kriškicom svježeg krastavca – probajte i otkrit ćete jednu potpuno novu dimenziju).

Uz par poteza kistom povrh gornje usnice počela sam nalikovati muškarcu, a nakon nekoliko čaša đina, Balkancu. Uz svesrdnu pomoć Andrininog cimera Rafe, koji nam je posudio nekoliko ključnih rekvizita (narukvica i zlatni lanac, najkrupnija novčanica eura i mesina) uspjeli smo probuditi tu rijetku, ali vrlo autentičnu vrstu muškog roda (čitaj: Balkanca).

frak: H&M, hlače: Zara, kragna: 2Woman1SewingMachine, pigment na kosi: Kevin Murphy, asesoar: vlasništo cimera

Photos: Andrina Perić



Svima nam je jasno što je muškarac bez brkova, no što je žena bez njih, to ćete doznati tek kad ih pustite. Ako neće da rastu, kao što je primjerice kod mene slučaj, uvijek ih možete nacrtati.

Uživajte u Movembru i čuvajte svoje Balkance. Ipak je to rijetka vrsta! ;)

Evo jednog dobrog primjerka...