VELIKI OBRAT

Nestala Dubrovkinja želi ostati u Londonu!?

25.10.2013 u 16:36

Bionic
Reading

Dubrovčanka Andrea Pirjać (19) koja je nakon dvodnevne potrage pronađena u Londonu ne želi se vratiti u Hrvatsku, neslužbeno saznaje Jutarnji list

Andrejini roditelji više nemaju snage razgovarati sa novinarima. 'Shvatite da vam nemamo ništa više za reći. Objavljen je niz neistina u medijima. Šokirani smo. Najvažnije je da je ona nađena', poručila je majka pronađene djevojke.

Policija je veći dio odgovora na misteriozan nestanak pronašla u Andrejinom kompjuteru kojeg su temeljito pregledali.

Podsjetimo, nakon njezinog pronalaska, iz Londona su se krenule slijevati različite informacije obzirom da je Andrea, u strahu pred istinom, mijenjala priču svjesna da je pozivom majci u Dubrovnik riječima 'Pomozi mi, majko!' digla na noge stotine ljudi.

Prema informacijama ona je pronađena sama u jednom apartmanu u četvrtak ujutro no koristila ga je sa još jednom muškom osobom s kojom je preko Skypea započela komunikaciju ljetos, neposredno prije dolaska na studij u Zagreb, piše Jutarnji list

Pao je ubrzo dogovor da se vide sa prvim danima jeseni, a realizacija susreta uslijedila je ovoga tjedna. Kupila je kartu, otišla na Pleso i otputovala u London.

Za zagrebačku policiju slučaj je gotov ako istraga engleske policije pokaže da Andrea doista nije žrtva bilokakvog kaznenog djela i da je vapaj u pomoć bio lažan. U tijeku je razgovor sa dotičnim mladićem zbog kojeg je Andrea prevalila toliki broj kilometara, piše Jutarnji list.