evo čime će se baviti

Nekadašnji SDP-ov ministar Gordan Maras nakon što je izbačen iz stranke prijavio se na burzu i samozaposlio: Saborska mirovina nikad nije bila opcija

28.09.2021 u 17:14

Bionic
Reading

Nekadašnji SDP-ov ministar i bivši saborski zastupnik Gordan Maras, okrenuo je novu stranicu u životu nakon što je izbačen iz stranke. Prijavio se na Hrvatski zavod za zapošljavanje te se samozaposlio

'Prije nešto više od godinu dana mislio sam da ću još dugo biti u politici, zastupati vas i boriti se za bolju Hrvatsku i Zagreb. Nije ispalo tako. U Hrvatski sabor došli su neki drugi zastupnici koji se danas bore za vas i koji imaju za to vaše povjerenje.

Na kratko sam po prvi puta u životu, nakon dvadeset godina rada, bio prijavljen na zavodu zapošljavanje kao nezaposlena osoba i zahvalan sam što mi je država dala vjetar u leđa da na temelju poslovnog plana i potpore postanem poduzetnik te pokrenem svoj posao. Osjećam se pun energije, željan rada i svjestan da sam na novom početku te da ću napraviti sve što mogu da iskoristim ovu priliku. Saborska mirovina nikad nije bila opcija. Želim raditi.

Izazova se nikad nisam bojao i vjeru u sebe nikad nisam gubio.

Ukoliko vam je potreban netko tko će vas uputiti u europske fondove, provesti kroz zamršene bankarske procedure financiranja vaših prijekata, pomoći savjetom i kontaktom razvoj vašeg poslovanja, slobodno se javite. Izrada weba je u tijeku', napisao je Maras na Facebooku. 

Podsjetimo, iz SDP-a su krajem srpnja, nakon što je iz stranke isključeno oko tri tisuće članova, među kojima i četvero saborskih zastupnika, priopćili da su ostali bez stranačkih iskaznica zbog načina rada na vodećim dužnostima u stranci i nereda kojeg su ostavili iza sebe.

'U dvije organizacije SDP-a - u Zagrebu i Slavonskom Brodu - dosad je bilo otprilike upisano pet tisuća članova, no, mnogi su bili fiktivni članovi. Sada ih ostaje oko dvije tisuće. Protekom od 45 dana, članstvo u stranci prestalo je i nekim članovima Kluba zastupnika SDP-a, kao što su Rajko Ostojić, Nikša Vukas, Zvane Brumnić, Marina Opačak Bilić te bivšem predsjedniku Gradske organizacije u Zagrebu, Gordanu Marasu', navodi se u priopćenju Grbinovo pojašnjenje odluke.