LIJEPE I NAOČITE

Natasha i Devin sad mare i za kulturu

06.02.2017 u 10:42

Bionic
Reading

Natasha Oakley i Devin Brugman, dvije krasotice koje su od fotkanja u seksi bikinijima na najljepšim plažama svijeta razvile pravi biznis, danas su malo ozbiljnije

Kad su prije gotovo pet godina pokrenule svoj projekt 'A Bikini A Day', bio je to blog na kojem su jednom dnevno objavljivale bikini selfije snimljene na pješčanim plažama. Ubrzo su postale tražene manekenke, biznisženke i modne ekspertice na području kupaćih kostima, a vrtjele su se većinom po pacifičkim otočnim državicama.

U međuvremenu su djevojke razvile i osjećaj za kulturu pa su im slijedom toga postali zanimljivi i naši krajevi. 'Tajno uzbuđenje kakvo samo Europa može ponuditi, ljepotu, povijest i avanturu, sve vam to pruža hrvatski grad Dubrovnik', pišu one u tekstu naslovljenom 'Najkulturnije plaže svijeta', a mi nekako prepoznajemo u tom tekstu Natashin rukopis.

Kao mali znak zahvalnosti za reklamu, posvetit ćemo se ovaj put samo Natashi. Draga Devina, želiš li da Supermen veliča i tvoju ljepotu, na svom Instagramu objavi fotografiju vas dvije s najromantičnije plaže na svijetu. Žalo za dvoje, koje teško otkriju i jahtaši, naći ćete ispod Pothumlja, a najlakše ćete do tamo stići u Exploreru 200 s pogonom na peraje. Sretno!

When it's raining, look for rainbows. When it's dark, look for stars ✨?? @devinbrugman @mondayswimwear

Fotografiju objavljuje Natasha Oakley (@tashoakley)

Peace ?????? @mondayswimwear

Fotografiju objavljuje Natasha Oakley (@tashoakley)

Spending today on the seas ?? @tularosalabel @revolve #revolvearoundtheworld

Fotografiju objavljuje Natasha Oakley (@tashoakley)

My favorite bikini changes on a daily basis ????❤ link to my @mondayswimwear suit in my bio X

Fotografiju objavljuje Natasha Oakley (@tashoakley)