UHIĆEN NA TERASI

Nakon razbojstva svratio na piće

15.07.2011 u 15:39

Bionic
Reading

Razbojnika, koji je jutros prijeteći nožem otuđio nekoliko tisuća kuna iz čakovečke poslovnice štedionice Solida, policija je uspjela uhvatiti na terasi ugostiteljskog objekta nedaleko od mjesta razbojstva gdje je svratio na - piće

Jutros oko 8 sati u štedionici Solida na Trgu Eugena Kvaternika u Čakovcu dogodilo se razbojništvo koje je počinila tada nepoznata muška osoba koja nije bila maskirana. Uz prijetnju nožem, od uposlene djelatnice štedionice muškarac je zatražio novac.

'Počinitelj je otuđio nekoliko tisuća kuna, a zatim se pješice udaljio u nepoznatom pravcu. Međutim, zahvaljujući pravovremenoj dojavi, nedaleko od mjesta događaja policijski su službenici zatekli 47-godišnjeg muškarca iz Strahoninca, koji je lišen slobode i priveden u prostorije Policijske uprave međimurske na kriminalistička istraživanja, budući da je kod njega pronađena vrećica s otuđenim novcem i nož, izvijestili su iz PU međimurske, dodajući da je još u tijeku kriminalističko istraživanje oko ovog razbojstva kojeg je, sudeći po tvrdnjama očevidaca, počinio bivši branitelj s psihičkim problemima.