ZAR JE MOGUĆE?

Nakon kotača, HGSS-ovcima netko sada ukrao i skupi komad ronilačke opreme

06.04.2018 u 10:51

Bionic
Reading

Prije nekoliko dana ekipi HGSS-a tijekom akcije potrage za mladićem nestalim kod Visovačkog jezera nepoznat netko ukrao je rezervni kotač automobila, a sada se u sličnoj akciji našao još jedan ‘junak’

'Neznanom 'junaku' koji nam je otuđio treći kotač s prikolice želim poručiti da se može ponositi sa svojim djelom i postupkom. Jer dok smo mi sudjelovali u potrazi, 'junak' je bio toliko dobar i sposoban i 'poslužio se' našim kotačem'', napisao je prije koji dan na Facebooku član dubrovačkog HGSS-a.

Na žalost, priča ovdje nije završila. Članica šibenskog HGSS-a požalila se na Facebooku da je joj je netko, ponovo tijekom akcije na Visovačkom jezeru, ukrao komad skupe ronilačke opreme.

Dragi kolege ronioci i ostali koji se krecete u ronilackim krugovima molim vas za trenutak pozornosti i SHARE!

03.04.2018. u popodnevnim satima nakon zarona u jezeru Visovac u NP Krka pri debrifingu i raspremanju moj Suunto EON Steel identican kao na slici je dobio noge i netragom nestao. Od sigurnih 15 ljudi sto su slusali i promatrali nadajuci se novoj vijesti netko je ocito posegnuo za komado opreme koji sam kupila skoro od 2 place.

Zasto sad tek reagiram!?

Morala sam eliminirati sve ostale mogucnosti, dakle okrenula sam sve naopako i ugnjavila nekoliko kolega da pomognu traziti

Posteni nalaznice javi se ako ovo citas, tebi sumnjam da ce koristiti. +385997535087’, stoji između ostalog u objavi HGSS-a.

  • +7
Najzanimljivije akcije HGSS-a Izvor: HGSS / Autor: HGSS