POLICIJA ISTRAŽUJE

Načelniku Tribunja presjekli kočnice skalpelom, on poručio: Počinitelju želim sve najbolje u životu!

24.05.2018 u 15:53

Bionic
Reading

Nezavisnom općinskom načelniku dalmatinskog Tribunja Marku Grubeliću zasad nepoznati počinitelji onesposobili su kočnice na službenom Golfu petici dok je bio parkiran ispred njegove kuće. Serviseri su utvrdili kako su kočnice prerezane skalpelom. Grubelić je o svemu odmah izvijestio policiju

Tribunjski načelnik šokirao se kada su mu serviseri rekli kako su mu skalpelom onesposobili kočnice na općinskom Golfu petici. Da s autom nešto nije u redu, shvatio je kada su mu se upalili zvučni i svjetlosni signali, a on pokušao zakočiti, ali papučica nije hvatala.

'Odmah sam shvatio da su u pitanju kočnice te sam povukao ručnu. U prvi tren nisam pomišljao da mi je netko namjerno onesposobio kočnice. No nakon što sam pozvao servis službu, njihovi djelatnici utvrdili su da su mi kočnice prerezane skalpelom. Odmah sam o ovome izvijestio policiju i podnio kaznenu prijavu protiv nepoznatog počinitelja', ispričao je Jutarnjem listu tribunjski načelnik Marko Grubelić.

Šibenska policija potvrdila je kako je došlo do oštećenja tuđe stvari, a istraga je u tijeku.

'Ne mogu i ne želim ovaj napad na mene ni s čim povezivati. Dosad je ovaj Golf vozio moj zamjenik, a ja sam ga preuzeo prije desetak dana. To dovoljno govori da je ovaj gnusni čin bio uperen isključivo protiv mene', rekao je Grubelić te poručio kako nikako ne misli odustati od posla koji obavlja jer mu je ovo 'očito dokaz da radimo dobar posao za širu društvenu zajednicu'.

'Počinitelju i eventualnom naručitelju ovog kaznenog djela želim sve najbolje u životu s nadom da će mu nekad proraditi savjest te da će u konačnici izaći na pravi životni put', napisao je Grubelić na Facebooku.

Sličan incident dogodio se u Tribunju i prije dva tjedna, kada su Damiru Šebetiću, stečajnom upravitelju Poljoprivredne zadruge Tribunj, ispred općinske zgrade probušene gume na osobnom automobilu.