GUŽVE U OBA SMJERA

Na Lučkom kolona sedam kilometra, na granicama smjena turista

18.08.2012 u 13:00

Bionic
Reading

Kolona od osam kilometara na graničnim prijelazima Kaštel i Plovanija djelom se proteže i na Istarski ipsilon

Zbog prometnih nesreća, gustog prometa te ograničenja brzine vozi se u kolonama na autocesti Zagreb-Karlovac u smjeru mora, kao i na dionici autoceste A1 od Maslenice prema tunelu Sveti Rok u smjeru Zagreba, javlja HAK. Bez obzira što su vozila koja su sudjelovala u prometnoj nesreći na 11. i 12. kilometru autoceste Zagreb-Karlovac uklonjena promet se i dalje odvija usporeno.

Promet je vrlo gust i na dionici Zagreb-Bosiljevo u oba smjera, a gužve se stvaraju i na ulazu u Lučko u smjeru Karlovca dok je na izlazu s autoceste kolona duga oko četiri kilometra.

Kolona od osam kilometara na graničnim prijelazima Kaštel i Plovanija djelom se proteže i na Istarski ipsilon.

U koloni se vozi i na autocesti A7 prema GP Pasjak i Rupa. Na naplatnoj postaji Rupa u smjeru Zagreba kolona je dva kilometra, a u smjeru Rupe oko jednog kilometra. Do povremenih zastoja dolazi i na izlazu s otoka Krka na Krčkom mostu te na čvoru Oštrovica na izlazu s autoceste A6 Rijeka-Zagreb u smjeru Crikvenice. Pojačan je promet također na autocesti A2 Zagreb- Macelj u oba smjera, duž Jadranske i Ličke magistrale te na riječkoj obilaznici na čvoru Sveti Kuzam u smjeru Bakra.