OTKRIVEN IDENTITET

Na Klisu ubijen 22-godišnji Bračanin I.S.

07.12.2010 u 12:15

Bionic
Reading

Splitska policija utvrdila je identitet mladića ubijenog na Kočinjem brdu iza Klisa, a riječ je o 22-godišnjem I.S. iz Postira na Braču, potvrđeno je danas u Policijskoj upravi splitsko-dalmatinskoj

Policija obavlja informativne razgovore s nekoliko osoba, od kojih bi se neke mogle dovesti u vezu s ubojstvom I.S., koji je pronađen mrtav jučer oko 16.30 sati na Kočinjem brdu iza Klisa, 150 metara od ceste prema Muću.

Prijepodne je počela obdukcija tijela ubijenog mladića, nakon čega bi se trebalo odrediti točno vrijeme smrti mladog Bračanina, doznaje se od patologa, dr. Antonija Alujevića iz splitskog KBC-a.

Policija je danas na konferenciji za medije potvrdila da je mladić ubijen iz vatrenog oružja te da je njegov nestanak Drugoj policijskoj postaji prijavila njegova poznanica, i to još u nedjelju. Zabrinuta djevojka je policajcima kazala da je svog poznanika zadnji put vidjela u petak 3. prosinca, otkada mu se izgubio svaki trag.

Kriminalistička istraga se nastavlja. Neslužbeno se doznaje da je ubijeni mladić policiji poznat otprije, i to zbog nekoliko kaznenih djela.