nedaleko siska

Mladić se zabio u drugi automobil, a potom opalio hitac iz pištolja prema vozaču

08.02.2021 u 14:54

Bionic
Reading

Zbog pokušaja teškog ubojstva te nedopuštenog posjedovanja oružja i streljiva, pritvorskom nadzorniku u Sisku predan je osumnjičeni 21-godišnjak koji je u petak nakon sudara pucao u vozača, izvijestila je u ponedjeljak policija nakon kriminalističkog istraživanja

Kriminalističkim istraživanjem, priopćila je sisačko-moslavačka Policijska uprava, utvrđeno je kako se 21-godišnjak u petak oko 17 sati, u Selima, mjestu nedaleko od Siska, svojim osobnim automobilom zabio u automobil kojim je upravljao 45-godišnjak. Nakon sudara izašao je iz automobila i iz pištolja ispalio hitac prema 45-godišnjaku.

U sklopu kriminalističkog istraživanja pištolj mu je oduzet, a po nalogu suda, u premetačini kuće i drugih prostorija u Letovaniću kod osumnjičenika je pronađena užljebljena cijev i 1446 komada raznog streljiva.

Nakon kriminalističkog istraživanja, osumnjičenik je uz kaznenu prijavu zbog teškog ubojstva u pokušaju i nedopuštenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari predan pritvorskom nadzorniku sisačko-moslavačke Policijske uprave.