UŽAS U LAKTAŠIMA

Priča koja je potresla regiju: Policija privela autora videa s benzinske pumpe nakon čije objave je 22-godišnji mladić počinio samoubojstvo

30.10.2022 u 08:02

Bionic
Reading

Policija je privela Veljka Trišića, djelatnika benzinske pumpe u Laktašima kod Banje Luke i autora jezive snimke na kojoj, kako javljaju mediji, djelatnik benzinske pumpe ismijava 22-godišnjeg Mladena Dulića, mladića koji je nakon što je snimka postala viralna počinio samoubojstvo

Videosnimka pod nazivom 'Molba za rad na benzinskoj pumpi', prikazuje kako djelatnik benzinske pumpe ismijava mladića koji popunjava 'prijavu za posao'.

Kako doznaju Nezavisne novine, Trišić je osumnjičen za neovlašteno snimanje te je na kriminalističkoj obradi, a nakon završetka istrage, informacije su proslijeđene Okružnom javnom tužiteljstvu u Banjoj Luci.

Javnost u BiH i regiji ogorčena je ovom tragedijom te na društvenim mrežama pozivaju policiju da hitno razriješi slučaj.

Ne ustručavajte se tražiti pomoć

  • Centar za krizna stanja i prevenciju suicida pri KBC-u Zagreb

Nazovite na telefon 01-2376-470 kad god vam zatreba pomoć od 0 do 24 sata. U Centar za krizna stanja pri KBC Zagreb možete doći i bez najave i uputnice svakim danom između 8 i 20 sati.

  • Hrabri telefon

Ako ste maloljetno dijete ili roditelj koji se suočava s različitim odgojnim izazovima, možete se obratiti stručnjacima na Hrabrom telefonu.
Ako ste dijete, nazovite na besplatni broj 116-111.
A broj Hrabrog telefona za mame i tate je 0800-0800. Linija je otvorena svakim radnim danom od 9 do 20 sati.

  • Psihološki centar TESA

Psihološki centar TESA udruga je koja već 25 godina daje besplatnu psihološku pomoć i podršku zdravom razvoju građana. Nazovite na broj: 01/48 28 888 - radnim danom od 10 do 22 sata ili im se javite mailom za savjet: psiho.pomoc@tesa.hr