obitelj u očaju

Mlada Škotkinja u komi nakon što je pala s balkona tijekom odmora u Dubrovniku

07.10.2021 u 09:36

Bionic
Reading

Mlada Škotkinja nalazi se u komi nakon pada s balkona tijekom odmora u Hrvatskoj. Jennifer Walsh (22), bankarica iz Edinburga, nalazi se u medicinski izazvanoj komi nakon što je operirana u bolnici poslije pada s balkona tijekom odmora u Dubrovniku

Prilikom pada pretrpjela je brojne ozljede, piše Daily Mail - ima krvarenje u mozgu, dva prijeloma lubanje, slomljenu ključnu kost, probušeno plućno krilo, prijelom ručnog zgloba, a slomila je i sva rebra na lijevoj strani tijela.

Iz bolnice je javljeno da je u stabilnom stanju, ali su je liječnici stavili u medicinski izazvanu komu kako bi imala bolje izglede za oporavak. Jenniferini roditelji odletjeli su u nedjelju ujutro u Hrvatsku da bi bili uz nju u bolnici nakon što su obaviješteni o incidentu za koji se vjeruje da se dogodio u petak.

Jenniferina sestra Sara Walsh u srijedu je otkrila, piše Daily Mail, da ona nema putno osiguranje pa je postavila stranicu za prikupljanje sredstava kako bi pokrila zdravstvene troškove. Pišući na Instagramu, Sara je opisala posljednja četiri dana kao 'najgore u životu'.

'U subotu 2. listopada primili smo telefonski poziv i saznali da je moja lijepa sestra pala s balkona tijekom odmora u Hrvatskoj. Moji roditelji i ja ostali smo u potpunom šoku, svi smo shrvani ovom užasnom viješću ne znajući što će se dogoditi s našom Jen', prenose Sarine riječi britanski mediji.