'onaj tko ne drži obećanje...'

Mislav Kolakušić prelomio: Donio je odluku o sljedećim izborima

23.12.2019 u 12:22

Bionic
Reading

Predsjednički kandidat Mislav Kolakušić obratio se na Facebooku svojim biračima i potvrdio kako ne misli izlaziti na parlamentarne izbore. 'Onaj tko se ne drži svoje riječi nije dostojan biti političar', poručuje

'Dragi prijatelji, volonteri, birači, vi koji ste se cijelim srcem dali da bi ova priča postala kotač promjena hrvatskog društva, hvala Vam iz sveg srca. Vi ste dali sve od sebe, moj tim i ja smo dali sve od sebe.

Želim Vama i Vašim obiteljima sretan i blagoslovljen Božić.

Ova politička priča se nastavlja, ali kao što sam ranije rekao, nećemo sudjelovati na sljedećim parlamentarnim izborima kao politička opcija. Onaj tko se ne drži svoje riječi nije dostojan biti političar.

Iskreno vjerujem da će za nekoliko godina doći vrijeme u kojem će građani zazivati promjene', napisao je Kolakušić.

  • +7
Zagreb: Predsjednički kandidat Mislav Kolakušić glasovao na izborima za predsjednika RH Izvor: Pixsell / Autor: Jurica Galoic/PIXSELL

Mislav Kolakušić je prema neslužbenim rezultatima DIP-a osvojio u prvom krugu četvrto mjesto s 5,87 posto glasova, tj. za njega je glasalo nešto manje od 112 tisuća birača. Ranije je najavio da odustaje od parlamentarnih izbora ako ne osvoji barem 600 tisuća glasova.

Mislav Kolakušić je prema neslužbenim rezultatima DIP-a osvojio u prvom krugu četvrto mjesto s 5,87 posto glasova, tj. za njega je glasalo nešto manje od 112 tisuća birača.