PRAZNA ZGRADA

Ministarstvo branitelja objasnilo zašto nikog nije bilo u sisačkom uredu

  • Autor: V. B.
  • Zadnja izmjena 01.08.2017 09:08
  • Objavljeno 31.07.2017 u 15:43
tportal
Izvor: Screenshot / Autor: Screnshoot YouTube
Iz Ministarstva branitelja reagirali su na tekst 'Nevjerojatna snimka otkriva koliko država ne brine o svojoj imovini'. Tekst, podsjetimo, govori o zgradi u kojoj je smješten područni ured ministarstva u Sisku. Čitatelj tportala snimio je kako se u zgradu u popodnevnim satima može ući i kako u njoj nema nikoga. Uz to, na snimci koju je objavio na YouTubeu, naveo je da je ulaz u zgradu prepun ptičjeg izmeta

Iz Ministarstva kažu da na županijskoj razini imaju ustrojene područne jedinice za pružanje stručne savjetodavne pomoći braniteljskoj i stradalničkoj populaciju u ostvarivanju njihovih prava.

'Područna jedinica Ministarstva hrvatskih branitelja u Sisku ima radno vrijeme od 8,30 do 16,30 sati, a u istoj je zaposlen samo jedan djelatnik koji od 24. 07. 2017. godine koristi dane odobrenog godišnjeg odmora.

Poslovni prostor koji se koristi za rad Područne jedinice je prostor u zakupu na temelju Ugovora sklopljenog s Sisačko-moslavačkom županijom.

U istoj zgradi/prizemlju su i prostori dodijeljeni za rad nekoliko udruga iz Domovinskog rata te je stoga tijekom dana otvoren korisnicima.

U prostoru Područne jedinice Sisak djeluje i Centar za psihosocijalnu pomoć Sisačko-moslavačke županije u kojem vanjski honorarni suradnici rade stacionarno u dane dežurstva ili u te dane obavljaju posjete domu hrvatskih branitelja s područja županije.

Navedenog dana u poslijepodnevnim satima naše honorarne suradnice obavljale su obilazak hrvatskog branitelja iz Petrinje, prema nalogu Ministarstva hrvatskih branitelja', stoji u odgovoru Ministarstva.

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal
404 - tportal