POKOLJ U GRADAČCU

Ministar policije u BiH Ramo Isak: Objavljujem rat kriminalcima!

12.08.2023 u 13:02

Bionic
Reading

Ministar unutrašnjih poslova Federacije Bosne i Hercegovine Ramo Isak komentirao je trostruko ubojstvo koje je počinio Nermin Sulejmanović, ustvrdivši da se ne boji kriminalaca i objavljuje im rat

Isak je kazao da su od momenta kada je dobijen nalog tužiteljstva poduzete sve mjere i da je snimka odmah uklonjena. O tome zašto se snimka počinitelja ubojstva zadržala duže u javnosti, Isak navodi da bez naredbe nadležnih tijela nisu mogli ranije reagirati, prenosi Klix.ba.

'Zbog vremenske razlike nismo to mogli napraviti. Mi smo dobili usmenu naredbu tužiteljstva, a to znači dok ne dobiješ naredbu ne možeš ništa uraditi', rekao je Isak, koji smatra da je uvijek moguće bolje i kvalitetnije reagirati u ovim slučajevima.

Mjesto gdje je Nermin Sulejmanović počinio trostruko ubojstvo Izvor: Cropix / Autor: Antonio Balic

'Radio sam u krim policiji i sličnim odjelima ali nije bilo ovakvih slučajeva. Ovo je najgore što se moglo dogoditi. Za mene je kriminalac onaj koji radi krivična djela i onaj koji to podržava. To ne dozvoljavam. Izložen sam prijetnjama, ali se ne bojim kriminalaca. Neću stati i dok sam ministar radit ću da svi kriminalci završe u zatvorima. Što se tiče Rame Isaka svi kriminalci imaju rat i Ramo Isak se neće povući', zaključio je.

  • +2
Gradačac: Policijski očevid povezan s trostrukim ubojstvom Izvor: Pixsell / Autor: Pixsell/PIXSELL

Podsjetimo, trostruki ubojica identificiran je kao Nermin Sulejmanović (35), a on je prizore brutalnog ubojstva bivše supruge snimao i emitirao na društvenim mrežama. Bježeći s mjesta zločina naišao je na dvojicu muškaraca, oca i sina, koje je također ubio kako je to sam potvrdio nešto kasnije u jednoj od brojnih objava na društvenoj mreži koje je neprekidno postavljao dok je bježao.