MINISTARSTVO BEZ ADRESE

Ministar Grčić i dalje ne zna gdje mu je radno mjesto

Branko Grčić

Branko Grčić

Izvor: Pixsell / Autor: Žarko Bašić/Pixsell

Ni sam ministar Branko Grčić još ne zna na koju će se lokaciju preseliti Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije nakon što je odlučeno da se MORH vraća u nekadašnje sjedište na Krešimirovom trgu u Zagrebu, piše Novi list

Ministarstvo regionalnoga razvoja tu zgradu dijeli s Vojnom sigurnosno-obavještajnom agencijom od 2010. godine, kada se u nju uselio tadašnji ministar Božidar Pankretić, a sada će se morati smjestiti negdje drugdje.

'Još ne znam kamo ćemo, ne znam čak ni koja bi potencijalna lokacija mogla biti u igri', rekao je Novom listu ministar Grčić. Time se, kaže, bavi Središnji ured za upravljanje državnom imovinom koji je svim ministarstvima dao u zadatak da snime stanje i izvijeste o tome kakvim prostorima raspolažu te jesu li u državnom vlasništvu ili najmu.

'Do daljnjeg smo na Krešimirovom trgu, a nadam se da će se uskoro nešto pronaći za nas', kaže Grčić, koji priželjkuje dovoljno velik prostor za svoje ministarstvo, koje je danas smješteno na čak četiri prilično udaljene lokacije.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi