MINISTARSTVO BEZ ADRESE

Ministar Grčić i dalje ne zna gdje mu je radno mjesto

09.01.2012 u 13:43

Bionic
Reading

Ni sam ministar Branko Grčić još ne zna na koju će se lokaciju preseliti Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije nakon što je odlučeno da se MORH vraća u nekadašnje sjedište na Krešimirovom trgu u Zagrebu, piše Novi list

Ministarstvo regionalnoga razvoja tu zgradu dijeli s Vojnom sigurnosno-obavještajnom agencijom od 2010. godine, kada se u nju uselio tadašnji ministar Božidar Pankretić, a sada će se morati smjestiti negdje drugdje.

'Još ne znam kamo ćemo, ne znam čak ni koja bi potencijalna lokacija mogla biti u igri', rekao je Novom listu ministar Grčić. Time se, kaže, bavi Središnji ured za upravljanje državnom imovinom koji je svim ministarstvima dao u zadatak da snime stanje i izvijeste o tome kakvim prostorima raspolažu te jesu li u državnom vlasništvu ili najmu.

'Do daljnjeg smo na Krešimirovom trgu, a nadam se da će se uskoro nešto pronaći za nas', kaže Grčić, koji priželjkuje dovoljno velik prostor za svoje ministarstvo, koje je danas smješteno na čak četiri prilično udaljene lokacije.