BORBA ZA HDZ

Milinović odapeo novu strelicu prema Kosor

04.01.2012 u 16:31

Bionic
Reading

Bivši ministar zdravstva i socijalne skrbi Darko Milinović ponovno je kritizirao predsjednicu HDZ-a Jadranku Kosor izjavivši kako je svoju kandidaturu za prvo mjesto stranke trebala najprije objaviti predsjedništvu HDZ-a

'Gospođa Kosor je rekla da svi koji se žele kandidirati za neku funkciju u HDZ-u se prvo trebaju javiti njoj, dok je ona svoju objavila prvo javnosti. Njena kandidatura mi je očekivana, ali bih ipak volio da je to prvo priopćila predsjedništvu stranke', izjavio je bivši ministar zdravstva za RTL

On je također dodao kako se nada da ne postoji paralelna struktura koja zna kada će biti unutarstranački izbori i dok se jedni za njih spremaju, drugi, među kojima je i sam Milinović, o tome ne znaju ništa.

'Očekujem skoro okupljanje predsjedništva HDZ-a kako bismo analizirali izborne rezultate, ali i dogovorili termin unutarstranačkih izbora. Nadam se da će oni biti što prije kako se stranka ne bi predugo bavila samom sobom', pojasnio je Milinović i dodao kako će se zasigurno i sam kandidirati za jednu od čelnih funkcija u stranci.

Donedavna premijerka Jadranka Kosor najavila je u utorak navečer u gostovanju na Z1 svoju kandidaturu na predstojećim stranačkim izborima koji će uskoro biti i službeno raspisani.