JASTREB: TO JE UDBINA ŠKOLA

Milijan Brkić na Facebooku napao Branka Borkovića

25.08.2014 u 16:32

Bionic
Reading

Već se neko vrijeme kao moguća otegotna okolnost mogućoj pobjedi na predsjedničkim izborima Kolindi Grabar Kitarović spominje Milan Kujundžić, budući kandidat Saveza za Hrvatsku. A u tom Savezu je i Branko Borković, Mladi Jastreb, koji je sudjelovao u kampanji Ive Josipovića na izborima 2009. Na tu je činjenicu na svom Facebook profilu podsjetio glavni tajnik HDZ-a Milijan Brkić koji kaže: 'SDP = Savez za Hrvatsku'

Brkić je na Facebook stavio članak o Borkovićevom sudjelovanju u Josipovićevoj kampanji iz 2009. te napisao 'SDP = SAVEZ ZA HRVATSKU... samo kao 'podsjetnik'... pokazuje njihovo pravo lice !!!'.

HDZ-ovci navodno već neko vrijeme nastoje odgovoriti Kujundžića od kandidature i uvjeriti ga da podrži HDZ-ovu kandidatkinju. Iako kandidaturu još nije službeno istaknuo, a kamoli ušao u kampanju, ankete mu daju iznad četiri posto glasova. Dovoljno da Kolindi Grabar Kitarović poremeti planove s obzirom da bi borba između nje i Josipovića mogla biti gusta, a ona i Kujundžić bore se za sličan profil birača.


Borković Brkiću nije ostao dužan. 'U lažima ne znaju iskoračiti dalje od onog što je Sanader izmišljao. Žive iracionalni život i grade sve na lažima. Nije tajna da sam bio u kampanji, međutim kandidat Saveza za Hrvatsku je sigurno Milan Kujundžić. On će biti moj predsjednik', kaže Borković za tportal.

Na Facebooku je pak Brkiću odgovorio: 'Tipični primjer stare Udbine škole predvođene vrhunskim učiteljima: Josip Manolić, Josip Perković, Zdravko Mustač... uglavnom ekipa poznata kao komisija za ispitivanje okolnosti pada Vukovara od 18. 11. 1991. - glavni tajniče HDZ-a, čestitam na dokazanoj vjernosti starim tradicijama SDB (UDBA) i KOS, a dragi prijatelji i komentatori samo dokazuju svojim riječima koliko su veliki katolici i vjernici - SRETNO! P.S.: MILAN KUJUNDŽIĆ - HRVATSKI PREDSJEDNIK.'

Borković očekuje da će biti još 'prljavih igara i podmetanja' iz HDZ-ove kuhinje, kao što su nedavno krenuli u napad na Kujundžića preko Andrije Hebranga. Savez za Hrvatsku, kaže, normalno priprema predstavljanje Kujundžića za predsjedničkog kandidata u rujnu, a spremni su i na nove napade HDZ-a, kojih, zaključuje Borković, neće nedostajati.