DARKO MILINOVIĆ

'Milanoviću, zašto izbjegavate Hrvate u Donjem Lapcu?'

14.05.2013 u 16:52

Bionic
Reading

Nositelj liste i predsjednik ŽO-a HDZ-a Ličko-senjske županije Darko Milinović, kandidat za župana Milan Kolić i kandidatkinja za dožupanicu Ivana Tomaš posjetili su Donji Lapac kako bi dali podršku kandidatu za zamjenika načelnika Miri Tomiću

Milinović je pritom istaknuo da će Hrvatska demokratska zajednica i dalje skrbiti o Hrvatima u mjestima u kojima su isti manjina kako bi se očuvao njihov identitet, što će se dugoročno osigurati kroz funkciju zamjenika načelnika Tomića, naglasio da se ne može jednim posjetom premijera Milanovića prikriti nesposobnost aktualne vlasti te da je sramota da se premijer, kada i dođe u Donji Lapac, ne susretne s predstavnicima hrvatskog naroda.

Kandidat za župana Milan Kolić istaknuo je da će se kao i do sada zalagati za ravnomjeran razvoj Ličko-senjske županije te naglasio da je SDP sustavno kroz institucije Vlade Republike Hrvatske radio na devastaciji gradova i općina u Ličko-senjskoj županiji, što je posebno vidljivo u Donjem Lapcu u kojem je načelnik Šijan jednako nesposoban kao i premijer Milanović.

Kandidat za zamjenika načelnika Miro Tomić zahvalio je Milinoviću i Koliću što su došli u Donji Lapac te istaknuo da će se u svom radu zalagati za razvoj infrastrukture, otvaranje novih radnih mjesta u Donjem Lapcu.

Svoj posjet Donjem Lapcu kandidati su završili obilaskom Hrvatskog doma u izgradnji koji je projekt HDZ-ove Vlade. Također, županijski HDZ je kao i svaki put do sada donirao iznos od 5.000 kuna Kulturno umjetničkom društvu Kraljica Katarina kako bi i dalje baštinili hrvatski ponos i identitet u Donjem Lapcu.