privela ih policija

Migranti ilegalno ušli iz BiH u Hrvatsku, iskočili iz kamiona i počeli bježati

29.11.2018 u 14:30

Bionic
Reading

Policija je na šibenskim Meterizama privela dvojicu migranata koji su prethodno iskočili iz teretnog kamiona koji je došao iz BiH, prema informacijama iz PU šibensko-kninske

Dvojica muškaraca u Hrvatsku su, po svemu sudeći, ušla skrivajući se u kamionu BiH registarskih oznaka u vlasništvu tvrtke Dumi Šped, koji je prevozio drvnu građu iz Livna, objavio je portal ŠibenikIN.

Informaciju da su migranti pronađeni i privedeni za portal je potvrdila glasnogovornica PU šibensko-kninske Marica Kosor koja je potvrdila da će muškarci biti ispitani te da će im biti utvrđen identitet, kao i okolnosti događaja te da će policija temeljem toga poduzeti daljnje korake.

Vozač kamiona za ŠibenikIN ispričao je kako su migranti u njegovo vozilo ušli ili u Livnu ili na graničnom prijelazu Kamensko, te da on u vožnji nije primijetio ništa čudno.

'Ja ništa nisam primijetio sve dok nisam došao u Šibenik i parkirao se ispred trgovačkog centra. Kad sam išao dignuti ceradu vidimo sam dva čovjeka. Odsjekle su mi se noge, ja gledam u njega, on gleda u mene. Išao sam zatvoriti ceradu, ali jedan je iskočio vani, a za njim i drugi i krenuli su trčati prema brdu', ispričao je za portal ŠibenikIN vozač koji se predstavio samo kao Šesto.