TVRDNJE BIVŠIH SURADNICA

Melania Trump navodno 'broji minute' do izlaska iz Bijele kuće i razvoda od supruga

08.11.2020 u 17:50

Bionic
Reading

Melania Trump 'broji munute' do razvoda braka s Donaldom Trumpom, tvrde dvije bivše pomoćnica prve dame, Sperhanie Wolkoff i Omarosa Manigault Newman. Predsjednik Trump još nije priznao izborni poraz, iako su izabrani predsjednik Joe Biden i njegova potpredsjednica Kamala Harris sinoć, na oduševljenje najmanje 75 milijuna Amerikanaca čiji su glas osvojili, održali pobjednički govor

Stephanie Wolkoff tvrdi da Melania već pregovara 'poslijebračni' ugovor kojim bi njezin sin Barron dobio pripadajući udio Trumpovog bogatstva.

Prema britanskom tabloidu Daily Mail, Omarosa Manigault Newman kaže da je Melanijin 15-godišnji brak s Trumpom praktički već gotov. Uskoro bivša prva dama dosad, međutim, nije zatražila razvod.

'Da mu je priredila takvo ultimativno poniženje i ostavila ga usred mandata, on bi našao način da je za to kazni', kaže Newman.

Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Unatoč hladnoći koju emitira u javnosti, osobito u trenucima dok je uz svog supruga, Melania tvrdi da sa suprugom ima 'sjajan odnos' i da se nikada ne svađaju.

Trumpov predbračni ugovor s Marlom Maples priječi toj bivšoj supruzi da objavi knjigu ili daje izjave kritičkog sadržaja o američkom predsjedniku.

Odvjetnica Christina Previte kaže da se Melania vjerojatno obvezala na nešto slično.

Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Zak BENNETT / AFP / Profimedia