nesreća kod novske

Liječnik potvrdio da među ozlijeđenima ima Iranaca i jedno dijete

10.09.2022 u 02:19

Bionic
Reading

U teškoj željezničkoj nesreći koja se jučer oko 21.30 sati dogodile kod Novske život su izgubile tri osobe, a 11 je ozlijeđeno. Do nesreće je došlo kada je putnički vlak, koji je prometovao na relaciji Vinkovci - Novska, naletio na teretni iz Šida koji je zbog kvara stajao na pruzi. Što se točno dogodilo bit će poznato nakon istrage

Vijsti HRT-a obajvile su da živote izgubila tri hrvatska državljana, a da među 11 ozlijeđenih koji su prevezeni u bolnice u Pakracu i Novoj Gradiški ima i osam Iranaca.

Darko Kikić, kirurg iz OB Nova Gradiška kazao je da su zaprimili sedam ozlijeđenih osoba od toga jedno maloljetno dijete.

'Od sedam osoba od čega jedno dijete. Dvije osobe su zadobile teške tjelesne ozlijede dok preostali imaju lakše ozlijede, te nitko nije životno ugrožen. Pacijenti su u dobi od 40 do 65 godina. Kod dva pacijenta imamo prijelome rebara i lumbalnih kralježaka. Dva pacijenta su naši državljani dok je preostalih pet iz Irana. Riječ je najvjerojatnije o migrantima koji su bili u teretnom vlaku', kazao je Kikić i dodao da je najteže ozlijeđena jedna strana državljanka starije životne dobi.

  • +26
Nesreća kod Novske Izvor: Cropix / Autor: Ronald Gorsic