BRANI MILANOVIĆA

Maras predsjednici: Gospođo Kitarović, mičite prste sa SDP-a

16.09.2016 u 12:31

Bionic
Reading

'Vrlo je jasna moja poruka predsjednici - gospođo Kitarović, mičite prste sa SDP-a', kazao je član predsjedništva SDP-a Gordan Maras u Novom danu na televiziji N1

Član predsjedništva SDP-a Gordan Maras gostovao je u 'Novom danu' te je komentirao izborni rezultat SDP-a, odlazak Zorana Milanovića s mjesta predsjednika stranke, ali i predsjednicu Kolindu Grabar Kitarović.

Maras je oštro kritizirao predsjedničine izjave o Zoranu Milanoviću, za kojeg je kazala kako su ga 'vlast i moć pretvorili u arogantnu i konfliktu osobu'.


'Vrlo je jasna moja poruka predsjednici - gospođo Kitarović, mičite prste sa SDP-a. Vi ste zadnja osoba koju članice i članovi stranke žele čuti kako daje sud o SDP-u. Maknite svoje prste sa SDP-a. Ne mislim da je predsjednica dostojna funkcije koju obnaša te likuje na osobnoj razini', poručio je Maras.

Zamjera joj i to što je, kako kaže, postala predsjednica samo glasača HDZ-a. 'Ona se predstavlja kao predsjednica isključivo glasača HDZ-a. Ne dam na SDP od političara poput Grabar Kitarović. Ona dva dana nakon izbora likuje u novinama na osobnoj razini nad sudbinom Zorana Milanovića. To je sramotno i nije na razini funkcije predsjednika', kazao je Maras za N1