SDP-OVO PREPUCAVANJE

Maras ne odustaje: Kolarić najavljuje proljeće, a prošle godine nam je željela zimu

03.12.2017 u 20:10

Bionic
Reading

Nakon što ju je prozvao na Facebooku SDP-ov Gordan Maras nije dugo trebao čekati na odgovor stranačke kolegice Aleksandre Kolarić. No, Maras je i na to uzvratio

Nisam Vakula da najavljujem proljeće, poručio je Gordan Maras odgovorivši na status stranačke kolegice Aleksandre Kolarić.

'Za razliku od nekih kojima su poruke samo dio posla, ja se držim svojih djela. Ona pokazuju kakvi ste. Kakav sam bio prije dvadeset godina kada sam ušao u SDP, takav sam i danas. Kada meni date podršku, znate koga ste birali, znate da ću se boriti za vas i da vas nikad neću izdati. Uvijek isto govorim i osjećam za svoj SDP. Nikada nisam ništa ružno rekao o svojoj stranci, kolegicama i kolegama. Možda vam je to čudno, ali ja SDP vidim kao svoju obitelj. Kako se osjećam u SDP-u možete vidjeti na slici ispod posta. Nisam se upisao u stranku da bih bio predsjednik, niti da ostvarim svoje ambicije. Kada sam ja došao, kao dijete SDP-a, SDP je bio još daleko od vlasti. Znam ja SDP jako dobro. Znam ljude SDP-a i oni znaju mene. Znam što stranci treba i to ću ostvariti', poručio je Maras na Facebooku.

Podsjetimo, Maras je danas na Facebooku upitao 'koja je prava Aleksandra Kolarić', na što je od nje dobio odgovor da će kada ona pobijedi, u zagrebačkom SDP-u mjesta biti za sve, pa i za Marasa.

'Svima će vrata kod mene biti otvorena jer su bila otvorena i do sada. I Aleksandri Kolarić. SDP ju je primio u članstvo i tu priča za mene prestaje bez obzira što mislim o tome. Bilo bi lijepo da se barem ispriča za sve loše što nam je napravila proteklih godina, za sve uvrede koje je uputila našim članicama i članovima. Vjerojatno očekujem previše. Sada vidim najavljuje proljeće, a prošle godine nam je željela zimu. Kada bih ja tako dijelio stranku svojim postupcima iz prošlosti, nikada se ne bih kandidirao. Mada, za to morate pretpostaviti vlastite ambicije SDP-ovim. Nisu svi za to spremni, pogotovo ne oni koji misle da sve znaju. Ja vam neću najaviti proljeće, svi znate da će proljeće biti za tri mjeseca. Ja vam najavljujem pobjedu na izborima 2021. za Zagreb! ', poručio je Maras.

'Prepucavanje' između Marasa i Kolarić, koji su oboje kandidati za šefa zagrebačkog SDP-a, pokazuje da će kampanja biti žestoka iako još uvijek nije poznat datum kada će se održati unutarstranački izbori. Osim njih dvoje kandidaturu su najavili i Dominik Etlinger i Alen Čičak.