LOPATE U RUKE

Maleš čistio snijeg: Napravit ćemo sve da igramo sa Šahtarom

08.02.2012 u 16:47

Bionic
Reading

Hajdukov predsjednik Hrvoje Maleš zasukao je rukave, s lopatom u ruci poveo je klupske djelatnike u čišćenje Poljuda. U srijedu je na programu bilo čišćenje prstena oko stadiona, a akcija se nastavlja i u četvrtak u 10 sati, za kada su pozvani u pomoć i navijači

Snijeg koji je proteklih dana okovao Split pod znak upitnika stavio je najavljeni subotnji prijateljski ogled sa Srninim Šahtarom. Kako bi se utakmica ipak odigrala na očišćenom terenu prvi čovjek Hajduka Hrvoje Maleš primio se lopate te je s djelatnicima s Poljuda krenuo u akciju raščišćavanja snijega oko stadiona.

'U stalnom smo kontaktu s predstavnicima Šahtara, želimo da se utakmica u subotu odigra. Mi ćemo učiniti sve s naše strane, očistit ćemo stadion, no jedini problem mogao bi predstavljati novi snijeg, koga prognostičari najavljuju za petak. Konačna odluka o odigravanju utakmice je na policiji koja će procijeniti sigurnost', kazao je Maleš između čišćenja snijega lopatom i posipanju očišćenog solju.

U akciji je utrošeno oko tonu soli koja je stigla iz Stona, a u akciju su se uključili gotovo svi djelatnici s Poljuda. Kad su vidjeli radove, ni navijači nisu odoljeli, desetak najagilnijih uhvatilo se lopate a najavili su da će doći i u četvrtak ujutro, što se tiče njih oni bi i cijeli stadion očistili samo da vide svoje ljubimce u ogledu sa Šahtarom.