predsjednički izbori

Lista za Rijeku podupire Zorana Milanovića u drugom krugu

30.12.2019 u 15:12

Bionic
Reading

Politička stranka Lista za Rijeku priopćila je u ponedjeljak u Rijeci da u drugom krugu predsjedničkih izbora podupire Zorana Milanovića te je pozvala sve Riječane da masovnih odzivom 'ne prepuste stvari slučaju ili biračima koji ne žive u Hrvatskoj' te da spriječe ponovni izbor Kolinde Grabar-Kitarović

Kako je na konferenciji za novinare rekao predsjednik Liste za Rijeku Danko Švorinić, razlog su 'njezine sramotne i nikad povučene izjave o Nogometnom klubu Rijeci kao rezervnome srpskom klubu'.

'Osoba koja se srami svojega grada i regije zato što drukčije politički dišu od ostatka države nije i ne može biti naša predsjednica', istaknuo je Švorinić.

Ocijenio je da je Milanović, 'unatoč svojim manama, neusporedivo kompetentniji, obrazovaniji i u mnogo čemu superiorniji izbor od Kolinde Grabar-Kitarović, koja u svojemu mandatu nije ponudila ništa više od kvazidomoljubne patetike ili koketiranja s radikalnom desnicom'.

'Vjerujemo da je izbor predstavnika građanske i liberalne Hrvatske za zemlju pozitivan iskorak u smjeru zaustavljanja daljnjeg marša konzervativne revolucije', istaknuo je predsjednik Liste za Rijeku.

Božić i Novu godinu čitateljima tportala čestitaju Jelena Rozga, Zlatko Dalić, Mislav Oršić, Predrag Štromar…