PROMJENA STAVA

Lacković još prije tri tjedna osuo drvlje i kamenje na Marića, a danas ga podržava

04.05.2017 u 09:30

Bionic
Reading

Nezavisni zastupnik Željko Lacković, koji je ušao u Sabor kao zamjena Milanu Bandiću, preko noći se predomislio i odlučio da ipak neće glasovati za smjenu ministra financija Zdravka Marića iako je još jučer (srijeda) razmišljao drugačije

Na promjenu mišljenja navodno su ga natjerale prijetnje koje mu je uputio saborski zastupnik i jedno od vodećih lica Mosta, Nikola Grmoja.

Mostovac je odbacio optužbe tvrdeći da se Lacković predomislio nakon što ga je Milan Bandić nazvao iz bolnice, u kojoj se oporavlja od operacije bruha, i objasnio mu za koga treba glasovati. Međutim Lacković tvrdi da ima 'svoju glavu', a da ga je na promjenu mišljenja nagnao upravo Grmoja prijetnjama.   

No prije samo tri tjedna Lacković se na Facebooku predstavljao kao žestoki oporbenjak i protivnik lika i djela ministra Marića te mu je spočitavao dio karijere koju je proveo u Agrokoru, predstavljajući ga kao marionetu Ivice Todrorića. Doduše, tada je i Grmoja podržavao Vladu i ministra.

'Ministre Z. Mariću, otiđite iz Vlade - šofer iz Dukata je na vrijeme otišao, a Gazda nije - sada vas žrtvuje, a vi ne radite svoj posao, nego šaljete inspekcije na krive adrese! G. Cvitan, ispišite svojeg sina iz Agrokora ili da ja ispišem svojeg sina iz škole i odem iz RH!', napisao je Lacković 13. travnja na Facebooku.

Danas mu očito sve napisane opaske više ne smetaju.