REKLAME NA MAJICI

Kostelić odbio HRT zbog sponzorske odjeće

22.04.2015 u 16:37

Bionic
Reading

Ivica Kostelić, proslavljeni hrvatski reprezentativac, nije se pojavio jučer u emisiji Studio 4 na HTV-u 4 povodom filma Brune Kovačevića o obitelji Kostelić zbog toga što mu nije omogućeno da pred kamerama bude u odjeći koja je na sebi imala sponzorska obilježja. Iako je Kostelić bio pozvan, gostovanje je otkazno tek koji sat prije emisije

Na HTV-u kažu kako su neistinite tvrdnje pojedinih medija da je Kosteliću zabranjeno da se pojavi u hrvatskom dresu i dodaju da se radilo o odjeći koja je na sebi imala sponzorska obilježja.

'Ističemo kako povod gostovanju nije bio sportski događaj, već premijera filma. Uredništvo emisije je još u 14 sati na kolegiju upozoreno da pripazi na potencijalno spornu situaciju prilikom dogovaranja gostovanja. Također, napominjemo kako je HRT već prekršajno kažnjen zbog prikrivenog oglašavanja jer je svojedobno kolegica intervjuirala Dubravka Šimenca koji je nosio majicu s natpisom jedne pivovare', stoji u odgovoru glasnogovornice HRT-a Dorotee Lazanin Jelenc.

Što o svemu kaže Kostelić, nismo uspjeli doznati jer na telefonske pozive nije odgovarao dok Nenad Eror, glasnogovornik Hrvatskog skijaškog saveza, ističe kako ni za kakve probleme ne zna i dodaje da je pravilo HSS-a da skijaši na televiziji nastupaju u službenoj opremi i da do sada po tom pitanju nisu imali problema.